Ontdek de voordelen van Gold-lidmaatschap

 • Gold Extra’s
  Je ontvangt toegang tot leuke extraatjes waar je van kunt genieten tijdens je verblijf bij geselecteerde accommodaties, zoals gratis ontbijt, luchthaventransfers en spacoupons. Kijk tijdens het boeken uit naar het cadeau-icoon.
  VIP Access
  Onze VIP Access-accommodaties zijn hoog beoordeeld voor hun uitstekende service. Je kunt gegarandeerd genieten van gratis wifi* en vergeet niet dat je ook Gold Extra’s ontvangt.
  Gratis VIP-kamerupgrades en meer
  Als Gold-lid kun je genieten van een gratis kamerupgrade, vroeg inchecken en laat uitchecken (onder voorbehoud van beschikbaarheid) wanneer je bij een van onze VIP Access-accommodaties verblijft.
 • Prioriteitsklantenservice
  Als Gold-lid zal je telefoontje altijd prioriteit krijgen, zodat je altijd met een speciaal getrainde medewerker spreekt
  Prijsgarantie Plus
  Als je een betere prijs voor exact hetzelfde verblijf vindt, evenaren we het en vergoeden we het verschil.
  ’Zonder zorgen op reis’-service
  Wil je je boeking wijzigen of annuleren? Geen probleem. Wij proberen de accommodatiekosten of annuleringskosten gelijk zo laag mogelijk te houden
30

1 jaar

Ga voor Gold

Word Gold-lid door tijdens je huidige lidmaatschapsjaar 30 nachten of meer in het Hotels.com Rewards-programma te boeken en te verblijven

Kort overzicht van de voordelen

Rewards

Silver

Gold

Geheime prijzen
Verzamel 10 nachten en ontvang 1 bonusnacht*
Prioriteitsklantenservice
’Zonder zorgen op reis’-service
Prijsgarantie Plus
Silver en Gold Extra’s
VIP Access
Gratis VIP-kamerupgrades en meer

Registreren is gratis en neemt minder dan een minuut in beslag!

Ben je al lid?

Profiteer van de voordelen

Ben je lid? Hoe meer nachten je verzamelt, hoe meer je profiteert. Bekijk de voordelen van Hotels.com® Rewards, Silver en Gold lidmaatschap.

Heb je een vraag?

Hoe verzamel ik nachten?

Waar is mijn ontbrekende nacht?

Hoe wissel ik nachten in?

Hoe ontgrendel ik geheime prijzen?

Lees onze artikelen voor antwoorden op soortgelijke vragen en meer. Je vindt er alle benodigde informatie.

Voorwaarden & Bepalingen

*Standaard wifi is gratis, premium wifi is mogelijk tegen een toeslag beschikbaar.

Hotels.com® Rewards is voor gasten vanaf 18 jaar die zich geregistreerd hebben met een geldig e-mailadres. Boek en verblijf 10 nachten bij deelnemende accommodaties om 1 bonusnacht* te ontvangen. Deze nacht kun je waar en wanneer je maar wilt inwisselen bij een van de deelnemende accommodaties en is gebaseerd op de gemiddelde waarde van de 10 nachten die je verzamelt. Het enige wat je betaalt zijn de belastingen en toeslagen. Dit is inclusief een toeslag wanneer je jouw nacht via onze desktop/mobiele website inwisselt, maar deze toeslag geldt niet als je gebruikmaakt van onze app. Als je je bonusnacht* voor een duurdere kamer inwisselt, wordt het prijsverschil in rekening gebracht. Je kunt geen nachten verzamelen of inwisselen voor pakketboekingen of boekingen waar een kortingscoupon voor is gebruikt. Lees onze volledige Voorwaarden & Bepalingen.

Geheime prijzen zijn beschikbaar voor gebruikers van de Hotels.com app, Hotels.com® Rewards-leden en e-mailabonnees van Hotels.com. Geheime prijzen worden aangegeven waar de banner ‘Jouw geheime prijzen’ in je zoekresultaten verschijnt. Alleen geldig voor geselecteerde hotels en datums. Onderhevig aan de volledige Voorwaarden & Bepalingen.